MUHTARLAR BELEDİYEMİZ YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Muhtarlar Belediye Yönetimi İle Bir Araya Geldi

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, birim müdürleri ile birlikte Tüm Muhtarlar Derneğinin düzenlemiş olduğu programda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda yerel seçimler sonrasında göreve başlayan 28 mahalle muhtarı istek ve taleplerini iletti.

Muhtarlarımız İle Güçlü İş Birliğimiz Var

Toplantıda konuşan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, muhtarları  demokrasinin temel taşı ve bel kemiği olarak gördüklerini, belediye çalışmalarında mahallelerde ki en büyük yardımcıları olduklarını belirtti. Başkan Yardımcısı Eldemir “Muhtarlarımız mahallelerine hakimler, bizim gibi onlarda sorunları ve problemleri yakından takip ediyorlar. Bizler için mahallelerimizin gözü ve kulağı. Bu nedenle de muhtarlarımız ile güçlü bir iş birliği içerisinde bulunacağız. Bizlerinde yol göstericisi Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal’ın da sizlere ayrıca selamlarını getirdik.” İfadesini kullandı.

İmkanlar Doğrultusunda Güzel İşler Yapıyor

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, toplantı sırasında muhtarların talep ve isteklerini dikkatle dinleyip ilgili notları birim müdürlerine aktardı. Eldemir Muhtarların belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek “Geniş bir alana yayılan hizmet ağımız daha iyi yönetebilmek için sizlerin fikir ve önerileri ile vatandaşlarımızın sorunlarının sağlıklı çözümü için iletişim halinde olacağız. Tüm muhtarlarımızı da tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Abdurrahman Gülderen, Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek “Başkanımız elindeki imkanlar doğrultusunda önemli işler yaparak göreve başladı. Gelecekte de daha güzel işler yapacağına inanıyoruz. Bizler mahallelerimizin belediye arasında ki köprü vazifesini görüyoruz. İş birliği ve uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 



Tarih: 25.07.2024 - Bu Haber 85 kişi tarafından okundu.