KIRIKKALE BELEDİYESİNDE KAR HAZIRLIĞI TAMAM


Kırıkkale için heyecanla beklenen kar yağışı öncesi Kırıkkale Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için tedbir aldı.

 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Meteorolojiden alınan bilgilere göre Kırıkkale için önümüzde ki hafta için kar yağışı uyarısı verildi. Heyecanla beklenen kar haberinin gelmesiyle birlikte Kırıkkale Belediyesi de vatandaşların kar yağışı, buzlanma ve diğer olumsuzluklara zamanında müdahale etmek için gerekli tedbirleri aldı. İki bin ton tuz, stoklayan Fen İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz 3 solüsyon aracı, 5 greyder, 15 kamyon ve 10 kepçe, 2 tuzlama aracı, 10 adet Beko loder, 5 adet yükleyici olmak üzere 100 kişilik ekiple kış ayında hizmet verecek.  Belediyemiz, vatandaşlardan gelecek şikayetlere anında müdahale ederek yaşanacak olumsuzlukları önleyecek. Kış boyunca ana arterlerde yola zarar verilememesi için solüsyon, ara sokaklarda ise tuz kullanılacak.

 

GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK

Gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, “Kar yağışı, buzlanma ve diğer olumsuzluklara zamanında müdahale etmek için gerekli tedbirleri aldık. Tuz ve solüsyon malzemesi stokladık. Solüsyon aracı, greyder, kamyon, kepçelerimiz ve karla mücadele ekibimiz kış aylarında yaşanılacak olumsuz durumlara karşı hazır” diye konuştu.  Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı vatandaşlarımızdan kış aylarında yaşanacak olumsuzluklara karşı hazırlıklı olmalarını ve bireysel olarak alınacak önemlerin alınması gerektiğini belirtti.



Tarih: 30.01.2023 - Bu Haber 374 kişi tarafından okundu.