FIRINLARA YÖNELİK DENETİMLER SÜRÜYOR


Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü bağlı ekipleri şehrin birçok noktasında faaliyetlerini sürdüren ekmek fırınlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

EKSİKLİKLER GİDERİLMESİ İÇİN UYARILIYOR

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Fırınlarda özellikle çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, istenilen şartlara uyulup uyulmadığı hususunda kontroller ile ekmek gramajı gibi hususlarda denetimlerini sürdürüyor. Kontrol esnasında eksiklik tespit edilen işletmelerin sahiplerine var olan bu eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılarda bulunuluyor.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünce yapılan açıklamada "Denetimlerde fırınlarımız genel itibariyle kurallara uymaktalar, eksik tespit edilen fırınlarda ise bu eksikliklerin giderilmesi için tutanak tutuldu, belirlenen süre içerisinde eksiklerini yerine getirmeyenler hakkında gerekli idari cezalar uygulanacak. Kırıkkalelilerin fırınlarda üretilen unlu mamulleri standartlar ölçüsünde ve sağlıklı koşullar içerisinde gönül rahatlığıyla alabilmesi için, yapılan denetimler devam edecektir" denildi.

 



Tarih: 12.10.2022 - Bu Haber 417 kişi tarafından okundu.