ZABITA ÇOCUKLARA BALON DAĞITTI


Zabıta teşkilatının 196’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Büyük Şehir Parkında çocuklara balon dağıttı.

 

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Ekipleri kuruluşunun 196’ıncı yıl dönümü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’ı ziyaret eden Zabıta ekipleri, aynı gün Büyük Şehir Parkında çocuklara balon dağıttı.

Kuruluş yıl dönümü nedeniyle de Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek ekiplerin kuruluş yıl dönümlerini kutladı. Başkan Saygılı “Zabıtalarımız vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımız rahatlığı bizler için önemli sizler belediyemizin vitrinisiniz, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

 

Zabıta ekiplerinin balon dağıtımı yaptıkları çocukların aileleri de tüm zabıtalara görevlerinden başarılar dileyerek zabıta haftalarını kutladılar. Zabıta ekipleri ise, "Çocukların balonları aldıktan sonra yüzlerindeki mutluluk bizleri de mutlu ediyor ve çalışma şevkimizi arttırıyor" açıklamasında bulundular.



Tarih: 7.09.2022 - Bu Haber 542 kişi tarafından okundu.