AŞEVİMİZ KAR YAĞIŞINA RAĞMEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA


Kırıkkale Belediyesi, kar ve soğuk havaya rağmen ihtiyaç sahibi aileleri ihmal etmiyor. Şehri etkileyen yoğun kar yağışına rağmen ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ve ekmek dağıtımını ekiplerimiz kapı kapı dolaşarak gerçekleştiriyor. 

VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Hafta sonundan itibaren Kırıkkale şehir genelinde gözüken yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı sırasında ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Her gün sabahın ilk ışıkları ile birlikte Belediyemiz Aşevi aracılığı ile ihtiyaç sahibi alilere sıcak yemek hizmeti, kar yağışı sırasında da aksamadan devam ediyor. Kapı kapı dolaşan belediye ekiplerimiz sıcak yemek ulaştırdığı ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürdü.

ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kar yağışının başlaması ile birlikte yoğun şekilde tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu, bunun dışında da diğer belediyecilik hizmetlerini aksatmadıklarını belirterek “Belediye ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Herhangi bir mağduriyet, aksaklık olmasın diye her yere yetişmeye çalışıyoruz. Bir taraftan ana yollarımız başta olmak üzere tüm yolları açık tutmaya çalışıyoruz, diğer taraftan da vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını gidermek için gayret ediyoruz” dedi. 

KAZANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KAYNIYOR

Başkan Saygılı “Yılın her günü, 12 ay boyunca yaptığımız çalışmaları özellikle hava şartları olarak daha ağır geçen günlerde daha fazla yapmaya çalışıyoruz. Aşevimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırmak için gayret ediyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yemek kazanlarımız kaynamaya başlıyor. Ve pişen yemeklerimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en hızlı şekilde ulaştırılıyor.” İfadesini kullandı.  Başkan Saygılı özveri ile çalışan personele de teşekkür ederek “Bu zorlu hava şartlarında, çalışmaları büyük bir özveriyle yerine getiren ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.




Tarih: 26.01.2022 - Bu Haber 614 kişi tarafından okundu.