BELEDİYEMİZDEN OKULLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI



Belediyemiz ekipleri tam zamanlı eğitime başlayan okullarda öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için tüm okullarda dezenfekte işlemi gerçekleştiriyor.

Ortak Kullanım Alanları
Tam zamanlı eğitimin başlamasıyla birlikte uzun süredir boş kalan okullarda sınıfları öğrenciler doldurdu. Belediyemiz ekipleri de yeni eğitim öğretim yılında da korana virüse karşı sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarına hız kazandırarak devam ediyor. Okulların sınıf, tuvalet, kantin, kütüphane ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarını dezenfekte eden ekipler hem öğrenciler hem de eğitimcilerin sağlığını öncelik vererek çalışmalarını sürdürüyor.

Öğrenci ve Öğretmenlerin Sağlığını Korumak Öncelik
Önceki yıllarda olduğu gibi her eğitim ve öğretim yılında okullarda dezenfekte işlemi gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, bu yılda öğrenciler ve eğitimcilerin sağlığını öncelikli tutarak dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, “Şehrimiz içerisindeki okullarda koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarını ara vermeden devam ediyor. Çocuklarımızı salgından korumak için dezenfekte çalışmalarını sıklaştırdık, bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü bağlı ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Çocuklarımızın eğitimlerini aksatmadan sağlıklı, hijyenik ve güvenli bir ortamda sürdürebilmesi için dezenfekte çalışmalarını belirli periyotta tüm imkanlarımızla sürdüreceğiz." dedi




Tarih: 15.09.2021 - Bu Haber 602 kişi tarafından okundu.