BAŞKANIMIZ MESAİ ARKADAŞLARIMIZ İLE BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanımız Mesai Arkadaşlarımız İle Bayramlaştı

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal, Kırıkkale’miz için gece gündüz emek veren kıymetli mesai arkadaşlarımızla bayramlaştı. Bayram süresince görevlerinin başında olan personelimize de ayrıca teşekkür etti.

 

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal, Belediyemiz yemekhanesinde hizmet binamızda ve dış birimlerde çalışan mesai arkadaşlarımızla tek tek bayramlaştı. Başkanımız Önal, yapmış olduğu konuşmada “Kırıkkale’de herkesin Belediye Başkanı olacağım. Sizler ile birlikte belediyemiz ve vatandaşımızı kucaklaştıracağız. Kimseyle kutuplaşmanın bir anlamı ve faydası yok. İşini yapan, vatandaşımıza yardımcı olan, hukuktan ayrılmayan tüm çalışanların başımız üstünde yeri var.” İfadesini kullandı.

 

Kırıkkale Belediyesi personelini önemsediğini ve değer verdiğinin altını çizen Başkanımız Önal “Güzel işleri birlikte yapacağız. Ben nefsini terbiyelemiş biriyim, süreli olarak bana bu görevin verildiğini de bilen bir kişilim. Emanete gücüm yettiğince sahip çıkıp, layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar” dediği gibi dinlenmemek üzere yola çıktım. Asla yorulmayacağım. Kırıkkale Belediyesine daha önce hizmet etmiş hayatta olan her bir başkanımıza teşekkür ediyor, hayatını kayıp etmiş olanları rahmetle yad ediyorum” ifadesini kullandı. 



Tarih: 15.04.2024 - Bu Haber 72 kişi tarafından okundu.