BELEDİYE MECLİSİMİZ YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BELEDİYE MECLİSİMİZ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Kırıkkale Belediye Meclisimiz, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal başkanlığında gerçekleştirdi.
Kırıkkale’mize Hizmet Zamanı
Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal’ın başkanlığında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan Meclis Toplantımızda gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Gündem maddelerine geçilmeden önce belediye meclis üyelerimize hitap eden Başkanımız Ahmet Önal, bir seçim dönemini geride bıraktıklarını belirterek “Önümüzde ki dönemde Kırıkkale’miz için birlikte çalışacak güzel hizmetlerin altına imza atacağız. Kırıkkale’mize hizmet zamanı başladı. Tüm üyelerimizin görüşleri bizler için önemli her zaman bana ulaşabilir görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz.” İfadesini kullandı.
Seçimler Gerçekleştirildi
Toplantıda daha sonra ise gizli oylama ile 1. ve 2. Başkan Vekilliği, Divan Katip Üyeliği ve Encümen Üyeliği, açık oylama usulü ile de İhtisas Komisyonları seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda Belediye Meclisimiz Birinci Başkan Vekiliğine Özlem Sancak, İkinci Başkan Vekilliğine Hasan Gerem, Katip Üyeliklere (Asil): Ulaş Emre Demirel, Yıldız Yılmaz, (Yedek) Ercan Yılmaz, Ümit Çoşgun. Encümen üyeliklerine; Özgür Hafcı, Ümit Duman, Cabbar Arslan seçildi.
Faaliyet Raporu Oylandı
Gündem Maddeleri arasında yer alan, Yeşil Vadi Su Birliğine, Kırıkkale Katı Atık Yönetim Birliğine ve Sağlıklı Kentler Birliğine üye seçimleri gerçekleştirildi. Yine Gündem Maddeleri arasında olan çeşitli hususlarda Belediye Başkanımız Ahmet Önal’a yetki verilmesi hususları da oy birliği ile kabul edildi. Toplantının sonunda Kırıkkale Belediyesinin bir yıllık faaliyet raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


Tarih: 9.04.2024 - Bu Haber 176 kişi tarafından okundu.