MAZBATASINI ALAN BAŞKANIMIZ AV.AHMET ÖNAL GÖREVE BAŞLADI

31 Mart yerel seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkanı olarak seçilen Belediye Başkanımız Sayın Av. Ahmet Önal, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra Belediye Binamız önünde hemşehrilerimize hitap etti.

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal, mazbatasını aldıktan sonra Cumhuriyet Meydanında çok sayıda vatandaşımız ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak Zafer Caddesi'nden belediye binamıza  kadar yürüdü. Burada vatandaşlarımıza seslenen başkanımız Önal “Çok tarihi bir oy aldık. Yüzde 50 oy aldık. Her iki kişiden birisi bize oy verdi. Bize oy veren de bize oy vermeyen de herkesten Allah razı olsun. Bugün çok mutluyum bugün çok gururluyum. Bir an önce hizmete başlamak istiyoruz. Yola çıkarken bir şey dedik: 'Ahmet Önal bu kenti 200 bin Kırıkkaleli ile beraber yönetecek dedik.' Sözümü tutacağım. Benim için hiçbir ayrım yok. Benim için insan var. Herkesi kucaklayacağız, herkesle sarılacağız. Herkesle beraber yürüyeceğiz. Herkesle omuz omuza beraber yürüyeceğiz. Hep birlikte güzel Kırıkkale'mize hizmet edeceğiz, söz veriyorum. " diye konuştu.


Başkanımız Önal, genç ve emekli vatandaşların yalnız olmadığını belirterek, "Artık bu kentte hiç kimse yalnız değil. Artık bu kentte hiçbir gariban yalnız değil. Artık bu kentte kadınlarımız yalnız değil. Bu kentte gençlerimiz emeklilerimiz yalnız değil. Artık bu kentin arkasında Ahmet Önal ve Kırıkkale Belediyesi var" dedi.  Konuşmasının ardından Başkanımız Önal, görevi önceki dönem Belediye Başkan Vekilimiz Mutlu Erol Bakır'dan devraldı.



Tarih: 6.04.2024 - Bu Haber 107 kişi tarafından okundu.