ZABITA EKİPLERİMİZDEN İŞGAL DENETİMİ

Zabıta ve Emniyetten İşgal Denetimi

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  yayaların cadde ve sokaklardaki kaldırımları rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesini sağlamak amacıyla şehrin farklı noktalarında denetimler gerçekleştirdi.

Kaldırım İşgaline Ceza İşlem Uygulandı

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Polis ekipleri yaya trafiğinin en yoğun olduğu noktalarda kaldırımları işgal eden esnaflara yönelik denetimler gerçekleşti. Kaldırımlara motorlu araç park edenlere işgal kabahatinden cezası işlem uygulandı. Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada yol ve kaldırım işgaline neden olan, güvenlik problemi yaratan tüm kural dışı uygulamalara karşı çalışmaların devam edeceği belirtildi.

“Esnafımızın Her Zaman Yanındayız”

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada “Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte koordineli bir şekilde yürütülen denetimlere şehir genelinde yaya yoğunluğunun olduğu noktalarda devam ediliyor” denildi. Son zamanlarda özellikle kaldırım üstlerine park eden motosiklet şikayetleri gidermek üzere yapılan denetimlerin devam edileceğinin belirtildiği açıklamada esnaflarımızdan bu konuda hassasiyet göstermesini ve duyarlı davranıp yardımcı olmalarının istendiği belirtilerek “Konulan kurallar herkes için geçerli. Ortak alanlara saygı göstermeliyiz. Duyarlı davranan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

 

 

 

 



Tarih: 26.07.2024 - Bu Haber 13 kişi tarafından okundu.