KIRIKKALE BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONU VE KINA KONAĞI AÇILDI

500 Kişiye Hizmet Verebilecek

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatı ile Kırıkkale Millet Bahçesi içerisinde kullanılmayan Millet Kıraathanesi yeni yerine taşınarak boşalan yapı yeniden düzenlenerek Düğün Salonu ve Kına Konağı haline getirildi. 900 metre kare alan üzerine kurulan Düğün Salonu 300 kapalı, 200 açık olmak üzere aynı anda 500 kişiye hizmet verebilecek. Yine Kına Konağı da aynı anda 200 kişiyi ağırlayabilecek. Yapının yeniden organizesinde tamamen belediye imkanları kullanıldı.

900 Metre Kare Alan

Bir süre önce Düğün Salonu ve Kına Konağı düzenleme çalışmaların tamamlandığını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kendisine gelen talepler arasında Belediye ait bir düğün salonu talebi olduğunu dile getirerek “Vatandaşlarımızdan, özellikle gençlerimizden gelen talepler arasında düğün salonu ilk sıralar arasında yer almakta idi. Bu günde göreve gelişimizin 100’üncü günü. 100’üncü gününde Düğün Salonu ve Kına Konağını açmanın gururunu yaşıyoruz. Millet Bahçesi içerisinde bulunan Millet Kıraathanesinin daha uygun bir yere taşınması ile birlikte 900 metre kare alan Doğun Salonu ve Kına Konağı olarak tasarlanmıştır” ifadesini kullandı.

En Uygun Fiyatla Kiralayacağız

Başkan Önal “Buranın tefrişatında kullanılan mazlemelerin tamamına yakını belediyemiz mevcut ekipmanları ile düzenlenmiştir. Yapısal hizmetlerin yüzde 90’ı da boyasından mekanik elektrik tesisatına, iç mikan dizaynından çevre temizliğine kadar belediyemiz çalışanları ile ortaya çıkmıştır. 300 kişi kapalı 200 kişilik açık alan ile toplam 500 kişilik düğün salonu, 200 kişilik kına evi kiralanması durumunda belediye başkanlığı hizmetine sunulan ülkemizin ürettiği ilk yerli otomobil TOGG genç çiftlerimize düğün merasimlerinde ücretsiz tahsis edebileceğiz. Minimum maliyet ve  bol emekle ortaya çıkardığımız Kırıkkale’mizin en şık düğün salonunu piyasanın en uygun fiyatları ile vatandaşlarımıza kiralayacağız” şeklinde konuştu. 



Tarih: 11.07.2024 - Bu Haber 104 kişi tarafından okundu.