BAŞKANIMIZ ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Önal Engelli Vatandaşları Unutmadı

Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katılan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal, şartsız, koşulsuz tüm engelli vatandaşların yanlarında olduklarını vurguladı.

Şartsız Koşulsuz Her Zaman Yanlarındayız

10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ile Kırıkkale Belediyesi Engelsiz Kafede düzenlenen kutlama programına Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksek Bozbağ, Tüm Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç ile çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri katıldı. Tüm masaları dolaşarak tüm engelli vatandaşlara özel ilgi gösteren Başkanımız Ahmet Önal, engelli vatandaşların fotoğraf isteklerini kırmadı. Kırıkkale Belediyesi olarak şartsız, koşulsuz olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olacağını söyleyen Önal “Bizler Kırıkkale’de sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Özel bir haftadayız, bir farkındalık oluşturmak istedik ve sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum” dedi.

Üzerimize Düşeni 365 Gün Yapacağız

Düzenlenen programda konuşan Başkanımız Önal “Engelli vatandaşlarımız toplumumuzun, ülkemizin önemli bir gerçeğidir. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, ailelerine destek olmak, sorunların giderilmesine katkıda bulunmak bizlerin öncelikli görevidir. Engelli kardeşlerimize ve ailelerine hizmet veren yeni projelerimiz ile onların yanında olacağız. Şehrimizde yaşayan ve tüm engelli kardeşlerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk, yaşantılarında kolaylıklar diliyorum. Kırıkkale Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız dedi” Tüm Engelliler Kırıkkale Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç’ta kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Belediye Başkanı Önal’a teşekkür ederek şehirde engelli vatandaşların istek ve taleplerini dile getirdi. Konuşmaların ardından müzik eşliğinde engelli vatandaşlar gönüllerince bir akşam geçirdiler. 



Tarih: 10.05.2024 - Bu Haber 209 kişi tarafından okundu.